stressig dag!

Startade ett UF-företag med Felicia idag. Vårat företag ger alla tjejer och kvinnor chansen till fina & fräscha naglar för ett billigt pris.
Våran klass samlar in pengar för en klassresa till ev. Spanien så vi har sålt Newbody, som vi fick leverans på idag. Så jag & Felicia var tvungen att gå igenom ca 340 paket, vilket var sjukt jobbigt & stressigt.
Slutade runt kl.15.00 & då hade vi planerat att åka och handla lite till vårat företag, vilket vi gjorde! Och på onsdagar jobbar jag & Felicia på fritidsgården, så vi började kl. 18.00 och slutade 21.00. Det var planerat att vi skulle baka lussebullar men slutade med att jag gjorde en nagelförlängning på Felicia istället. Vi åkte sedan hem till mig för att fortsätta med naglarna, men slutade med att vi hamnade på akuten, no comments. Men nu ligger vi äntligen nyduschade i sängen & kollar på stalkers, eller jag gör.. Felicia har slocknat redan. Ska väcka henne om typ 3 timmar för att vi ska åka till Stockholm imorgon bitti för att vi ska på mässa & jag ska på seminarium för skolan jag sökt in på i London. Det bästa av allt är mys stunden med en mycket söt person.<3
Så efter en stressig men en bra dag, så måste jag säga att jag mår så sjukt bra & har längtat efter den här känslan så länge!
Ha det bäst, för det ska jag ha!








Saknaden är enorm!

Du var den som gjorde mina dagar, du var den som jag gick till när jag mådde dåligt, du var den som alltid drog dom där dåliga skämten som du alltid skrattade åt. Du var stjärnan i mitt liv, men nu himlens vackraste ängel! Det har snart gått ett år sedan du gick bort, och jag kan fortfarande inte förstå att du verkligen har lämnat oss. Bara tanken på de gör mig ledsen. Du gick bort alldeles för tidigt, du tjatade om att du vela att jag skulle plugga & sa att du skulle vara så stolt över mig om jag tog studenten. Och tack vare dig så är jag snart där, men utan dig.. hade verkligen velat haft dig där. Jag önskar bara jag kunde få krama om dig en sista gång, och berätta för dig hur mycket du betyder för mig. Men jag är evigt tacksam över allt du gjort för mig, allt du sagt till mig. Ditt minne kommer alltid leva med mig, Förevigt älskad & saknad, min älskade underbara morfar!
 
 
 

Lägger allt skit bakom mig!

Min dag har varit helt okey, började dagen med en tripp till Söderhamn with my family and my best friend. Därefter åkte vi hem, jag färgade håret på Felicia vilket vart super snyggt! Vi gjorde också klart arbeten och förberedde oss inför religion provet som vi ska ha imorgon! Och det bästa av allt är att jag har insett att jag inte alls behöver lägga ner energi och låta andra människor sänka mig, med tanke på att jag vet vart jag har mina vänner & deg absolut viktigaste min familj. Jag ska inte ljuga och säga att jag inte har haft det bra, varit kär osv. Men jag tror att jag klarar mig eller vet att jag klarar mig igenom det här så länge jag vet vad jag vill. Så från och med imorgon tänker jag ta vara på varenda dag, leva mitt liv precis som jag vill och göra det jag vill för varken du jag eller någon annan vet vilken som är den sista! Ett gott råd från mig till dig är att håll alltid huvudet högt och visa vem det är som förlorar något, & håll dina vänner nära men dina fiender ännu närmare & var alltid ärlig mot dig själv! jag har gjort så många misstag i mitt liv, tagit så många dåliga beslut sånna jag ångrat mig, vissa misstag lärde jag mig av men efter den här perioden ska du/ni veta att jag lärt mig av alla exakt alla misstag! Hädanefter så är jag inte den jag var igår, jag börjar om och det spelar absolut ingen roll för mig om vad folk säger om mig eller säger att man inte kan förändras att man alltid kommee vara samma person osv. men huvudsaken är att jag vet vart jag har mig själv, att jag vet vem jag är & vet hur jag fungerar! jag har inte många dagar kvar i skolan, ska lägga all min tid på mima studier nu & fixa dom betygen jag vill ha för att sedan lämna allt & alla i den här staden och börja mitt riktiga liv och bli det jag vill bli och leva det där drömlivet. Nu har jag skrivit av mig lite, men måste tacka fyra underbara människor jag har i mitt liv, ni fick mig att resa mig upp igen, ni är guldvärda!
Mamma, Helin, Felicia & Robin - jag är evigt tacksam över allt ni gjort för mig! jag ska aldrig hamna här igen, aldrig!

Im going to live my life, the life i want to live.

Kärlek mina vänner!




London/Florida

Snart är livet som student över, & har nu sökt in på två skolor. En i London & en i Florida. Så nu hoppas jag bara att allt går som det ska!






jag bara älskar skor!

mina nya älsklingar :*






Working

Eftersom det är fredag befinner jag mig som vanligt på jobbet.. Lite tråkigt faktiskt, men det bästa av allt är att jag anställde min bästa vän idag :) så ikväll så finns vi på Venedig i Kilafors, dvs världens värsta byhåla & vill ni hamna i en depression så är det inte svårare än att åka hit!

Ja vi är bra snygga vi!


UF-Företag

Vi har nu det bästa för dig! Jag & Frida ger dig chansen att fixa dina naglar/nagelförlängning & en skön och härlig handmassage efter till ett bra & billigt pris. För mer information besök oss på http://www.nailartbyfridaa.blogg.se 
 
 
 

skola

Började dagen med ett läkarbesök, vilket gick bra!
Sitter nu i skolan och pluggar pluggar pluggar, för nu är det bara 200 dgr kvar till STUDENTEN, ska bli så skönt!






det var du & jag.

 
det var du & jag.
sanningen är att jag var lycklig med dig, en plats i ditt hjärta betyder mycket för mig.
alla minnen med dig, äter upp mig innefrån.
jag var rik på kärlek, men nu är jag fattig.
du slet min kropp i två delar, & nu kallar du oss vänner.
inget kommer någonsin bli detsamma igen, men jag saknar dig än.
hur ska jag någonsin kunna komma över dig, när du bara finns i mitt huvud.
allt jag tänker på är dig & det vi gjorde.
jag kan inte fatta jag saknar dig verkligen.
det gör ont i mitt hjärta, du var allt för mig.
sorgen har drabbat mig på ett konstigt sätt, jag försöker förklara men det är inte så lätt.
det finns så mycket som vill ut, men vet inte vart jag ska börja.
förlåt för allt jag gjort, det var inte meningen att såra.
du är en fin vacker gåva, som en gång i tiden var min gåva.
jag har försökt att spela normal, men i själva verket är jag kvar i mitt skal.
jag vill tränga ut dig, men du kommer tillbaks såklart.
kan inte släppa dig, det enda jag tänker är att en gång i tiden var du min,
men nu är du bara en dröm, jag ser oss i mitt sagoland där vi ses & umgås en stund.
allt jag har påminner mig om dig. men i drömmen är det vi mot dom.
när jag vaknar är det tomt inombords vill bara somna om.
i mitt sagoland tar du mig i hand igen, inga fler bråk & gråt där är vi sams igen.
jag trodde våran kärlek var en sån där så kallad odödlig kärlek!
 

 

Skaffat blogg

Satt hemma hos Felicia, då hon fick för sig att tvinga mig att skaffa blogg. Så får väl se hur det går :)
Besök hennes blogg, klicka här.


RSS 2.0